Thursday, January 13, 2011

Preko Cece do zvezda!

Folk pevačica iz Bihaća tvrdi da joj je Marina Tucaković ponudila pesmu koju je potom Ceca otpevala za svoj novi album "Ide to s godinama"


OK, svi smo navikli da se ime Svetlane Cece Ražnatović svakodnevno spominje po žutoj štampi. Zato nas i ne čudi kada se u naslovu pojedinih članaka, koji nemaju nikakve veze sa najvećom folk zvezdom, pojavi njeno ime i prezime. U novom broju bosanskohercegovačkog magazina "Express", tamošnja pevačica Alma Tucaković "posegnula" je za Cecinim imenom jer bi novinari ovog tabloida, u suprotnom, verovatno bili prisiljeni da članak o Tucakovićevoj bace u korpu za smeće, budući da bi im nedostajao senzacionalan naslov koji bi jednog prosečnog čitatelja naveo da pročita tekst. Nije mlada pevačica iz Bihaća rekla ništa ružno o Ceci, kao što to imaju običaj pojedine plavokose starlete na srpskoj sceni, već je, kako smo zaključili, pohvalila Cecino delovanje na estradi i pesme koje je do sada birala za svoje albume. Zato su novinari "Expressa", hteli ili ne, članak o ovoj folk pevačici morali da naslove: "Alma za dlaku snimila Cecinu pesmu". O čemu se radi? Čuvena Marina Tucaković napisala je, navodno, pesmu koju je Ceca odbila da otpeva, pa je zato tekst ponudila mladoj Bosanki. Kada je pevačica u usponu preslušala demo-snimak, odlučila je da prihvati Marininu ponudu, ali se Ceca, navodno, u međuvremenu predomislila i odlučila da na novi album koji će se zvati "Ide to s godinama" uvrsti i pesmu koju je najpre odbila. 

- Tu sam priču čula od nekih svojih prijatelja iz Beograda. Znači, nije mi je Marina zvanično potvrdila jer se nikako nismo ni čule. Pesma je fenomenalna, poput nekih starih Cecinih hitova. Svakako da ću se još raspitati šta se na kraju desilo ili se neko samo igra sa mnom - kaže Alma.

Verujemo da Ceci sve ovo priče itekako laskaju. A sigurno su ugodne i njenim fanovima.  

No comments:

Post a Comment